Despre noi

1200_echipa_1

 

Aceștia suntem. Niște oameni obișnuiți care fac lucruri neobișnuite. Fiecare dă ce are mai bun în domeniul său. Ne place ce facem și știm ce facem, de aceea fiecare zi de lucru e o nouă zi de bună-dispoziție. Astfel ne ascultăm clienții, le înțelegem dorințele, le mai dăm idei noi și încercăm să le transpunem în proiecte frumoase și de succes.

Suntem informaticieni, matematicieni, ingineri, lingviști, un amestec numai bun să iasă totul bine. Experiența celor mai vechi angajați se îmbină cu setea de învățare a colegilor mai noi – toate în avantajul dumneavoastră, care beneficiați de programare, consultanță și service de cea mai înaltă calitate.

 

Colaborarea cu echipa infin a inceput in urma cu mai bine de cinci ani, atunci cand m-au ajutat enorm la materializarea lansarii unui portal de stiri auto. In prezent, infin gestioneaza cea mai mare parte a prezentei online pentru Procar – Centrul Skoda Timisoara, dar si un segment important al comunicarii acestei organizatii cu portofoliul sau de clienti. Solutiile complete, stabilitatea platformelor tehnice si flexibilitatea la cerintele noastre au fost cele mai importante atuuri care ne-au determinat sa optam pentru colaborarea cu infin. O optiune cat se poate de logica!

Eugen Cocea (Director Marketing, Procar – Centrul Skoda Timisoara)

infin este din anul 2005 unul dintre partenerii constanti ai Asociatiei Germane Media FunkForum. Firma de dezvoltare de software s-a ocupat mai apoi si de prezenta online a asociatiei. La sfarsitul anului 2008 a aparut o noua provocare: FunkForum si-a propus sa elaboreze o platforma online comuna pentru toata media germana din Romania, Ungaria, Serbia si Croatia. Initiativa a fost finantata cu bani din bugetul Ministerului de Externe al Germaniei prin Institutul pentru Relatii externe Stuttgart (Institut für Auslandsbeziehungen Stuttgart – ifa). Site-ul a devenit un adevarat forum media de limba germana, care faciliteaza accesul utilizatorilor din intreaga lume la informatiile regionale, si care constituie o legatura intre germanii rasfirati pe tot globul si vechea patrie. 

Adrian Ardelean – Presedinte FunkForum