Educație

Practică pentru elevi

– în parteneriat cu Liceul Nikolaus Lenau din Timișoara

Pentru tineri este important să-și aleagă un loc de muncă pe măsura capacităților și așteptărilor. Pentru a se putea orienta mai bine, în secția specială a liceului „Nikolaus Lenau” din Timișoara cu predarea în limba germană ca limbă maternă și cu bacalaureat german s-a introdus de câțiva ani un program de practică la firme.

Pentru că ne place să ne implicăm și să facem parte din procesul de educație, am acceptat cu mare plăcere acum câțiva ani provocarea de a îndruma pentru una sau două săptămâni câte doi tineri entuziaști, care vor să cunoască aspecte din viața unei firme IT. Timp de două săptămâni îi inițiem în viața unei firme mijlocii, le arătăm ce facem și cum facem, și, mai ales, îi cooptăm în proiecte și atribuții zilnice.

Ne bucurăm că până în prezent elevii care au fost la noi păstrează legătura cu noi, unii chiar s-au și angajat la noi, alții și-au găsit calea spre universități renumite din străinătate. Acestea toate sunt motive pentru noi să continuăm acest parteneriat.


 

 

practica

Practică pentru studenți

Având în vedere succesul înregistrat cu elevii, dorim să le oferim și studenților posibilitatea de a face practică în cadrul firmei noastre.
Drept urmare, studenții – fie cu profil tehnic – programatori – fie cu cunoștințe de limba germană și engleză, sunt invitați să ne cunoască și – de ce nu – să ne devină colegi!
Trebuie doar să ne trimiteți o scrisoare de intenție însoțită de un CV la adresa office@infin.ro
Vă așteptăm!.

sveni_infin_2