infin.de

infin.de

zinser.de

zinser.de

detailingbox.ro

detailingbox.ro

procar-skoda.ro

procar-skoda.ro

dacanuapar.ro

dacanuapar.ro

terraapis.ro

terraapis.ro

artencounters.ro

artencounters.ro

distors.ro

distors.ro


DacaNuApar.ro

dacanuapar.ro este o aplicaţie web creată de infin, care îţi oferă ţie şi celor din jurul tău un plus de siguranţă. Este un sistem de alertare accesibil atât pe internet, cât şi ca aplicaţie pentru smartphone, pentru situaţia în care tu nu „apari”(adică nu dai niciun semn) până la un moment stabilit de timp.

Este bazat pe crearea de alerte pe internet, în câţiva paşi simpli:

Creezi o alertă folosind numărul tău de mobil. Indici numărul unei persoane de contact şi mesajul pe care aceasta să-l primească dacă tu nu „apari” cumva.
Îţi alegi un cuvânt-cheie secret. Cu acesta şi cu numărul tău de mobil poţi dezactiva alerta selectând butonul “opreşte o alertă”.
Dacă nu dai niciun semn (adică nu opreşti alerta până la ora-limită), înseamna ca ceva s-a întâmplat. În acest caz persoana ta de contact va primi un SMS cu textul pe care l-ai introdus anterior în formular.

Este o aplicaţie practică cu utilitate în diverse situaţii: Copilul tău pleacă în excursie, participi la un eveniment, a cărui durată este incertă, eşti într-o călătorie de afaceri etc.

Ai nevoie doar de un telefon mobil şi un dispozitiv cu acces la internet. Ca sa te convingi de serviciul oferit, ai 3 încercări gratuite de pe un număr de mobil. Încearcă-l acum:dacanuapar.ro

dacanuaparbig


ArtEncounters – Powered by infin

aetsmallWe like contemporary art, we love Timisoara so it was really easy for us to say ‘yes’ to getting involved with this project.

infin created the website and will continue to develop and maintain it. We are happy to be part of this initiative and we’ll be supporting Art Encounters. Visit www.artencounters.ro and get involved!

Pentru o astfel de inițiativă este nevoie de mulți parteneri în multe domenii. Suntem mândri că infin-Research&Development poate pune la dispoziție know-how-ul și tehnologia necesară pentru a promova acest proiect.